Verzenden & Retourneren

Verzenden

Uw bestelling wordt binnen 2 tot 5 werkdagen verzonden ( m.u.v. zon- en feestdagen), mits de betaling voldaan is en het artikel op voorraad is. De verzendkosten bedragen standaard € 6,95. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in Hendrik Ido Ambacht, u kunt dit aangeven op de bestelpagina. 

Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelde items? Het is natuurlijk geen enkel probleem om je product te retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Hoe stuur ik een bestelling retour?

Stap 1.

Controleer of de retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

Stap 2. 

Vul het retourformulier (link naar retourformulier) in en mail het naar info@lovebyanne.nl Je kunt de tekst ook kopiëren en in de mail plakken als je geen printer of scanner hebt.

Stap 3.

Verpak de artikelen in de originele verpakking.

Stap 4.

Adresseer de verpakking aan:

Love by Anne

Roemer Visscherhof 36

3341 GK Hendrik Ido Ambacht

Stap 5. 

Frankeer het pakket voldoende en breng het naar de brievenbus of een PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Heb je het pakketje verstuurd via PostNL? Bewaar dan ook altijd het bewijs van de retourzending van het product.

Stap 6. 

Zodra je retourzending in goede orde ontvangen is, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening.